ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΡΙΟΣ

 

Κριός

0001

Η ευαισθησία του Κριού είναι στη περιοχή του κεφαλιού. Τα μαλλιά και το δέρμα του προσώπου, είναι σημεία που αν αγγίξετε απαλά, θα κάνουν το Κριό να ανατριχιάσει…!

 

Κριός + Κριός:

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός θα έλεγα! Και οι δύο θέλουν το ίδιο, να έχουν το πάνω χέρι, εδώ ξεκινάει το πρόβλημα γιατί κανένας από τους δύο δεν θέλει να υποχωρήσει. Ακόμα και αν γίνει στην αρχή σύντομα θα επέλθει η σύγκρουση. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να πετύχει ο δεσμός.

 

Κριός + Ταύρος:

Ένας δύσκολος συνδυασμός, αφού η ενέργεια του Κριού με του Ταύρου είναι εντελώς διαφορετική. Ο Ταύρος δυσκολεύεται να ακολουθήσει την γρήγορη και κυριαρχική πορεία του Κριού. Ο Κριός θα πρέπει να είναι προσεχτικός και υπομονετικός με τον Ταύρο για να πετύχει αυτή η σχέση.

 

Κριός + Δίδυμος:

Και στον Κριό και στον Δίδυμο αρέσει η περιπέτεια. Δύο ζώδια που μπορεί να ταιριάξουν αν ο Κριός είναι προσεκτικός και ο Δίδυμος ανοιχτεί στον πρωτοπόρο τρόπο του Κριού.

 

Κριός + Καρκίνος:

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πάντα μια περίεργη σχέση, αφού σχεδόν πάντα διαρκεί λίγο. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν θέλουν τα ίδια πράγματα, ακόμα και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται, στην συνέχεια γίνεται αντιληπτό.

 

Κριός + Λέων:

Δύο ζώδια τα οποία ταιριάζουν σεξουαλικά, με την προϋπόθεση να περιορίσουν την κυριαρχική τους τάση προς τον άλλον. Βρίσκοντας την ισορροπία υπάρχει ένας καλός δεσμός.

 

Κριός + Παρθένος:

Δύο πολύ διαφορετικά ζώδια που θέλουν και τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Είναι μια δύσκολη σχέση που για την επιτυχία της χρειάζεται υπομονή και θέληση. Ο Παρθένος θέλει τα καθιερωμένα, ενώ στον Κριό αρέσει το καινούργιο και η περιπέτεια.

 

Κριός + Ζυγός:

Σεξουαλικά ταιριάζουν, όμως όσο ειρηνοποιός και αν είναι ο Ζυγός δεν θα τα καταφέρει με τον Κριό. Η ηρεμία που ψάχνει ο Ζυγός δεν συμβαδίζει με την ενέργεια του Κριού που μόνο ήρεμη δεν είναι. Χρειάζεται αρκετή θέληση για να πετύχει αυτή η σχέση.

 

Κριός + Σκορπιός:

Μια σχέση που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πως θα καταλήξει. Ο Κριός δεν αντέχει τη ζήλια του Σκορπιού και ο Σκορπιός την κυριαρχία του Κριού. Έντονο πάθος που όμως δεν συμβαδίζει με τα θέλω τους.

 

Κριός + Τοξότης:

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός, που στηρίζεται πολύ στην συμβατότητα της σεξουαλικής πλευράς και των δύο. Συνήθως τα βρίσκουν σε αυτό το κομμάτι και υπάρχει μέλλον.

 

Κριός + Αιγόκερως:

Δύσκολος συνδυασμός, αφού οι ρυθμοί αυτών των δυο ζωδίων είναι πολύ διαφορετικοί. Δύσκολα ο Κριός θα αποκτήσει υπομονή και θα μπορέσει να αλλάξει τον απλό και παραδοσιακό ρυθμό του Αιγόκερου.

 

Κριός + Υδροχόος:

Εδώ σίγουρα χρειάζεται διπλωματία και σταθερά βήματα. Ταιριάζουν στον ερωτικό τομέα, όμως ο Κριός θα πρέπει να μαγνητίσει το μυαλό του Υδροχόου και να μην τον καταπιέζει. Δεν χρειάζεται να πω πως με έναν Υδροχόο δεν τίθεται θέμα για ρουτίνα.

 

Κριός + Ιχθύς:

Δύο ζώδια τόσο διαφορετικά που όμως μπορούν ο ένας να συμπληρώσει τον άλλον. Ο Κριός δίνει ώθηση στον Ιχθύ και ο Ιχθύς τον γεμίζει όμορφα συναισθήματα, έτσι αρχίζει μια όμορφη σχέση. Ο Κριός πρέπει όμως, να προσέξει τον ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο του Ιχθύ που δεν σηκώνει την γρηγοράδα και την βιασύνη του Κριού.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Close Menu