ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΙΧΘΥΕΣ
Ιχθύς
0012

Οι Ιχθύς λατρεύουν τη φροντίδα των κάτω άκρων τους. Από τον αστράγαλο μέχρι και τα δάχτυλα είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.

 

 

Ιχθύς + Κριός:

Δύο ζώδια τόσο διαφορετικά που όμως μπορούν ο ένας να συμπληρώσει τον άλλον. Ο Κριός δίνει ώθηση στον Ιχθύ και ο Ιχθύς τον γεμίζει όμορφα συναισθήματα, έτσι αρχίζει μια όμορφη σχέση. Ο Κριός πρέπει όμως, να προσέξει τον ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο του Ιχθύ που δεν σηκώνει την γρηγοράδα και την βιασύνη του Κριού.

 

Ιχθύς + Ταύρος:

Μία σχέση που μπορεί να πετύχει, αν ο Ταύρος σεβαστεί την ευαισθησία του Ιχθύ και δεν τον πιέζει. Ένας Ταύρος μπορεί να προσφέρει στον Ιχθύ την ασφάλεια που χρειάζεται και ένας Ιχθύς πάντα μπορεί να ανακαλύψει συναισθηματικά έναν Ταύρο.

 

Ιχθύς + Δίδυμος:

Δύο σύντροφοι που δεν πάνε πολύ μακριά μαζί! Ο Δίδυμος είναι πολύ ευμετάβλητος και επιφανειακός για τον ευαίσθητο και συναισθηματικό Ιχθύ, πράγμα που ο Ιχθύς αντιλαμβάνεται γρήγορα και δυσανασχετεί. Ο Δίδυμος θα πρέπει να καλύψει την ανασφάλεια του Ιχθύ, πράγμα σχεδόν αδύνατο.

 

Ιχθύς + Καρκίνος:

Ένας συνδυασμός που μπορεί να ευημερήσει πολύ εύκολα, αφού ο ένας σέβεται και προσέχει την ευαισθησία του άλλου. Ερωτικά ταιριάζουν απόλυτα, μπορούν να ισορροπήσουν και να έχουν μια σχέση που να διαρκέσει πολύ.

 

Ιχθύς + Λέων:

Για να πετύχει αυτός ο συνδυασμός πρέπει ο Λέοντας να μην είναι εγωιστής και ατομιστής. Ένας Ιχθύς χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. ο Λέοντας απ’ την άλλη βρίσκει τον Ιχθύ πολύ υποτονικό και ονειροπόλο. Ενώ υπάρχει έλξη μεταξύ τους δεν υπάρχει κάποιο σταθερό μέλλον.

 

Ιχθύς + Παρθένος:

Δύο ζώδια που είναι πολύ υποτονικά για να δώσει το ένα στο άλλο αυτό που χρειάζεται. Ο Παρθένος βέβαια μπορεί να δώσει εν μέρη σιγουριά στον Ιχθύ, όμως δεν συμμερίζεται τον τόσο ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο που έχει. Αν ο Παρθένος μπορέσει να ανοιχτεί στις ανάγκες ενός Ιχθύ όλα μπορεί να πάνε καλά.

 

Ιχθύς + Ζυγός:

Στον ερωτικό τομέα θα μπορούσαν να ταιριάξουν, όμως δύσκολα θα επιβίωναν μαζί για καιρό. Κανένας από τους δύο δεν θέλει να αναλάβει ευθύνες μέσα στη σχέση και αυτό τους φέρνει σε ένα αδιέξοδο. Τα δύο αυτά ζώδια θέλουν κάποιον να αναλάβει τα ηνία στη σχέση και κανένας από τους δύο δεν είναι ικανός να το κάνει. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να συμβιώσουν για πολύ καιρό.

 

Ιχθύς + Σκορπιός:

Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι που ταιριάζει απόλυτα σεξουαλικά και μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Ο Σκορπιός δίνει τις βάσεις στον Ιχθύ για να σταματήσει να νιώθει ανασφάλεια και ο Ιχθύς καθησυχάζει την ζήλια του Σκορπιού, αφού δεν του δίνει δικαιώματα.

 

Ιχθύς + Τοξότης:

Στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης ταιριάζουν, όμως δεν μπορούν να αλληλοσυμπληρωθούν. Σίγουρα ένας Τοξότης δεν μπορεί να καλύψει την ανασφάλεια του Ιχθύ και ο ίδιος κουράζεται απ’ αυτή. Θα πρέπει να κατευνάσουν και οι δύο τις ενέργειες τους, για να μπορέσει να πετύχει! Πράγμα που είναι δύσκολο!

 

Ιχθύς + Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως μπορεί να προσφέρει την ασφάλεια και την προστασία που αναζητά ο Ιχθύς σε μια σχέση. Ταιριάζουν πολύ σεξουαλικά και μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη σχέση που θα κρατήσει.

 

Ιχθύς + Υδροχόος:

Ο Υδροχόος δεν μπορεί να καλύψει συναισθηματικά τον Ιχθύ ούτε να του προσφέρει την ασφάλεια που ζητάει, είναι πολύ διαφορετικοί και δύσκολα θα συμβιώσουν. Σεξουαλικά, βέβαια, ταιριάζουν και αν θέλουν να κάνουν προσπάθειες μπορεί να γίνει και θαύμα.

 

Ιχθύς + Ιχθύς:

Σεξουαλικά ταιριάζουν απόλυτα, όμως είναι και οι δύο πολύ ανασφαλείς και κανένας από τους δύο δεν έχει την απαιτούμενη δυναμικότητα για να στηρίξει τον άλλον. Με προσπάθεια, πάντως, μπορούν να καταφέρουν πολλά και να είναι μαζί.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Close Menu